Hoe Werkt Tanden Bleken Bij So Clean Clinic Precies? - Hoeselt

Published Dec 28, 21
6 min read

Tanden Bleken - Wittere Tanden In 20 Minuten! - Diepenbeek

: bekijk het resultaat in het daglicht. Kan ik mijn tanden nog een keer laten bleken? Ja, de methode is volkomen veilig dus wanneer je na een half jaar toch weer je tanden wilt op laten frissen met de Fresh-up behandeling dan kan dat gerust! De complete behandeling kan desgewenst ieder jaar worden uitgevoerd.

Hoe blijven je tanden wit na het bleken Wanneer je je tanden professioneel laat bleken, zal je merken dat het resultaat de eerste paar weken sterk terugloopt. Na 2 tot 4 jaar hebben je tanden zelfs weer dezelfde kleur als voor de bleekbehandeling. Hoe lang je tanden wit blijven na het bleken, hangt sterk af van je eetgewoonten en leefstijl.

Maar gelukkig zijn er ook trucjes die je kunt toepassen om zo lang mogelijk witte tanden te behouden na het bleken. Vermijd zure voedingsmiddelen Zure voedingsmiddelen (met name dranken en zuur fruit) zorgen ervoor dat het tandglazuur oplost - tanden witter maken. De witheid van je gebleekte tanden wordt hierdoor aangetast en bovendien zullen de tanden sneller kleur opnemen uit ander voedsel, waardoor je tanden niet lang wit kunnen blijven.

Onderhoud Na Het Bleken Van Je Tanden - Alken

Alle dranken die prik bevatten en limonade zijn grote boosdoeners voor het gebit. Ze lossen het glazuur langzamerhand op en hierdoor zal je gegarandeerd niet lang kunnen genieten van je witte tanden. Wees vooral ook voorzichtig met sportdranken en energiedrankjes. Bovendien zijn zure en zoete dranken bijzonder schadelijk voor het gebit.

a. banaan, appel en peer. Aangezuurde levensmiddelen Vermijd azijn (alle soorten), bewerkte slasaus en citroenzuur. Voorzichtig met koffie en donkere sauzen Minder koffie Is het je opgevallen dat mensen die veel koffie drinken vaak donkerdere tanden hebben dan mensen die geen koffie drinken? Dat is niet voor niets! Koffie verkleurt de tanden vanwege de intense donkere kleur.

Probeer niet meer dan twee koppen koffie per dag te drinken. Vervang dagelijks één of meer koppen koffie door witte thee. Neem direct na het drinken van koffie een paar slokken water om de mond te spoelen. Geen donkere sauzen meer Donkere sauzen, zoals sojasaus en intense rode pastasaus, laten een aanslag achter op de tanden die je niet zo gemakkelijk ongedaan krijgt.

Dit Gebeurt Er Tijdens Het Bleken Van Je Tanden - Neerpelt

Stoppen met roken! Rokers hebben vaak gele tanden omdat nicotine de tanden verkleurt. Het zou zonde zijn om je mooie witte tanden snel te zien verkleuren vanwege die sigaretten. Stop daarom vandaag nog met roken! Tanden poetsen na iedere maaltijd Maak er een gewoonte van om je tanden na iedere maaltijd te poetsen; het liefst met whitening tandpasta.

Let wel op dat je je tanden nooit een half uur vóór of na het eten van iets zoets of zuurs poetst, omdat de extreme verandering van zuurgraad schade aanricht. Bleek je tanden af en toe thuis Hoe veel tijd en aandacht je ook besteedt aan het wit houden van je gebleekte tanden, ze zullen na verloop van tijd steeds geler worden (tanden bleken prijs).

Wil je je tanden tussendoor optimaal wit houden? Volg dan bovenstaande tips én bleek je tanden zo nu en dan thuis met speciale whitening strips of gels. tanden bleken prijs. Laat je door de tandarts of mondhygiënist adviseren welke whitening strips het beste voor jouw gebit zijn.

7 Witte Tanden Tips - Natuurlijke Methoden Voor Wittere Tanden - Maaseik

We controleren altijd eerst de gezondheid van uw gebit, als het nodig is reinigen we uw tanden. Vervolgens wordt er een afdruk gemaakt van uw gebit. Hiervan maken we een bleekbitje van kunststof. Dit is het bitje dat u draagt waardoor de bleekgel op uw tanden blijft zitten tijdens het tanden bleken.

U krijgt voldoende bleekgel mee om meerdere sessies te bleken. U kunt uw tanden dus zelf thuis bleken en hoeft niet voor iedere sessie naar de tandarts te komen. Meestal bereikt u binnen 1 tot 2 weken het gewenste resultaat. Het resultaat verschilt wel per persoon. Dit hangt af van de oorspronkelijke kleur van uw tanden en de conditie van uw gebit.

U kunt uw tanden dan bleken tot de oorspronkelijke kleur, dan zijn de vullingen niet zichtbaar. Heeft u geen vullingen, facings, kronen of bruggen voor in de mond? Dan kunt u een tint witter gaan als u dat wilt. Ook is het mogelijk de vullingen te laten vervangen.

Alles Wat Je Moet Weten Over Tanden Bleken Of Bleachen - Maasmechelen

Veilig, effectief en voordelig tanden bleken! Is tanden bleken veilig? We werken uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is het zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden (tanden bleken prijs). En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Is het led-licht schadelijk? Nee, dit is 100% veilig. Kan ik gevoelige tanden krijgen hierdoor? Nee, omdat geen waterstofperoxide wordt gebruikt, krijgt u geen gevoelige tanden. Hoelang blijven mijn tanden wit? Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Het precieze aantal tinten is afhankelijk van meerdere factoren en is op voorhand niet te zeggen.

Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren - wittere tanden. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig. Een behandeling met een peroxide bleekgel bij de tandarts is duurder, maar omdat peroxide in het glazuur doordringt, zal het resultaat langer aanhouden.

Hoe Lang Blijven Je Tanden Wit Na Tanden Bleken? - Hasselt

Daarom stappen ook steeds meer tandartsen over op peroxidevrij bleken. Hoelang duurt een behandeling? 1 behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn om meer dan 1 behandeling te doen. In de meeste gevallen geven 2 tot maximaal 3 opeenvolgende behandelingen van 20 minuten een optimaal resultaat Kunnen ook kronen worden gebleekt? Ook op kronen komt een aanslaglaag.

Tanden Bleken: Veilig Mooie Witte Tanden - HerentalsWittere Tanden En Tanden Bleken - Putte


Hoe Lang Houdt Het Bleekeffect Aan? - WillebroekHoelang Blijven Tanden Wit Na Bleken? - Stel Je Vraag? - Zandhoven
Mag ik eten en drinken na de behandeling? Nuttig in de eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen. Witte rijst, witbrood en kwark zijn meestal geen probleem. Waardoor wordt de kleur van mijn tanden bepaald? Dit wordt onder andere bepaald door: Genetische factoren Consumptie: eten-drink en rookgedrag Mondverzorging: hoe vaak poets/flos je en frequentie tandartsbezoek Wat zijn de voordelen van tanden bleken zonder peroxide? Voordelig Pijnloos Snel resultaat Veilig Wat zijn de nadelen van peroxidevrij tanden bleken? Verkleuring van de tanden treedt sneller op dan bij bleken met peroxide.

De terugloop kan vertraagd worden door het gebruik van de juiste tandpasta en voedingspatroon. Hierover krijgt u uiteraard ook advies voor en na de behandeling. Kan ik samen met iemand anders bleken? Wij hebben 2 bleeklampen en kunnen dus ook duo-behandelingen uitvoeren! Kom gezellig met een vriend of vriendin en we behandelen jullie tegelijk! Touch up €39.

Alles Wat Je Moet Weten Over Tanden Bleken Of Bleachen - Zonhoven

Nog nooit eerder gebleekt? Wij adviseren de basis behandeling.

Hoelang Blijven Mijn Tanden Wit Nadat Ik Ze Heb Laten Bleken ... - Sint-Katelijne-WaverHoelang Blijven Mijn Tanden Wit Nadat Ik Ze Heb Laten Bleken ... - Schilde


Als u tanden heeft die verkleurd zijn dan kunt u deze behandelen. Dit wordt bleken genoemd. Het resultaat van bleken: wittere tanden. Het is zo dat in de loop van het leven door verschillende redenen tanden donkerder worden. Dit gebeurt onder invloed van kleurstoffen, het afsterven van tanden, veroudering, een ongeval, medicijngebruik of ontwikkelingsstoornissen.

Navigation

Home