Laser Ontharen Bij Overbeharing In Je Gezicht (Mijn Ervaring) - Laserontharing Deurne

Published Jan 26, 22
6 min read

Pijnloos Laser Ontharen - Nld Beauty - Laserontharing Antwerpen

NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Laserontharing Antwerpen

Demi: Ik weet helaas niet meer hoe dat bedrijf heet. Het is al een tijd geleden, het haar laseren. Janycka: Ik laat het bij Looxbf doen, een beautyinstituut in Nunspeet. Het ziet er allemaal heel mooi uit en professioneel en je wordt heel goed geholpen. Alles over haar laseren werd goed uitgelegd en iedereen is heel aardig.

Ik ben er over het algemeen wel tevreden over, maar het duurt een lange tijd. Tussen elke behandeling gaan meer weken zitten, waardoor het lang duurt. Demi: de haren boven mijn bovenlip. Janycka: Ik laat mijn bikinilijn laseren (bikinilijn ontharing). Krissi: Alleen de bikinilijn. Lucian: Ik laat mijn bikinilijn, en het stukje buik onder mijn navel en okselshaar laseren.

Wat Mannen Moeten Weten Over Laser Ontharing - Laserontharing BerchemLaser Ontharing Behandeling - Nld Beauty - Laserontharing Deurne
Ik heb wel eens twee of drie keer mijn voorhoofd laten laseren, omdat ik daar nogal veel puistjes had en vooral veel talgproductie. Benen laseren heb ik niet geprobeerd. Ze maken ze je bovenlip schoon (om de haartjes eraf te halen). Dan smeren ze een dikke laag speciale gel over je bovenlip heen.

Ipl Ontharingsapparaat - Laser Ontharing - Nld Beauty - Laserontharing Borgerhout

Ze leggen de de laser op een deel en drukken op het knopje van het apparaat, die laten ze ongeveer drie seconden erop zitten en dan doen ze het volgende stukje tot je hele bovenlip gedaan is. Het deed best pijn, je voelt een soort hitte op je huid tijdens het haar laseren.

Laserontharing? Dit Is Wat Je Moet Weten Voordat Je Eraan Begint - Laserontharing AntwerpenLaserontharing Specialist - Niche- Definitief Ontharen - Laserontharing Borgerhout


Daarna werd er gevraagd je broek uit te doen. Je onderboek (een string is het handigst), mag je gewoon aanhouden tijdens het haar laseren. Vervolgens wordt het deel dat gelaserd moet worden ingesmeerd met een gel. Het deel wat gelaserd moet worden moet trouwens wel geschoren zijn, het mag niet geëpileerd zijn.

Het laserapparaat is eigenlijk een soort pistool met aan het uiteinde een klein vierkant oppervlak waar het licht uitkomt. Het vierkantje is heel klein, ongeveer 1 bij 1 cm. Met dat vierkantje gaan ze dus over je huid heen - oksels laseren. Het glijdt als het ware over je huid terwijl je kleine stroomschokjes voelt.

Definitief Verlost Van Die Haartjes? Vijf Tips Bij Laseren - Nld Beauty - Laserontharing Borgerhout

Dus dan doet ze sommige stukjes even apart. Ik vind dit wel wat pijnlijker dan wanneer het ‘glijdt’. Soms heb je even een gedeelte wat echt gevoelig is, dan kan je gewoon even zeggen of ze even wil wachten en dan gaat ze daarna weer verder. Je moet gewoon door blijven ademen en niet je adem inhouden.

Eén behandeling van je bikinilijn duurt in totaal ongeveer een kwartiertje. Je moet jezelf van tevoren scheren want dan doet het minder pijn met laseren (permanente ontharing prijs). Je krijgt een soort “verkoelende” crème op zodat je het branderige gevoel minder voelt als ze gaan laseren. Dan krijg je een soort bril op die je ogen beschermt tegen het licht.

Je kunt het vergelijken alsof je een elastiekje tegen je huid los laat (irritant dus) daarna voel je er weinig van. Als je klaar bent doen ze er nog een verfrissende crème op. Je kunt terug komen zo vaak je wilt - permanente ontharing. Bij sommigen gaat het eerder weg dan bij anderen.

Hoe Kom Ik Van Mijn Beenhaar Af? - Nld Beauty - Laserontharing Wijnegem

Gemiddeld heb je zo’n 8 tot 10 behandelingen nodig. bikinilijn scheren alles weg. Je kunt het laten laseren om de 6 of 8 weken, tussendoor moet je huid rust krijgen. Door middel van flitslicht wordt de haargroei op je huid verminderd. Er wordt dus een apparaatje op je huid geplaatst, waarna een hele felle lichtflits komt.

De haarfollikel wordt vervolgens. meteen vernietigd. Zo simpel werkt haar laseren. Je krijgt eerst een gel gesmeerd op de delen van je huid die ze gaan laseren. Daarna worden die delen door de laser geflitst. Nadat dat is gebeurd, krijg je een verzachtende lotion op de geflitste delen van je huid.

Ik vind zelf wel dat het pijn doet. Vooral bij de bikinilijn, je hebt daar namelijk een stuk waar je huid donkerder is (meer pigment). Hoe donkerder de huid is, hoe meer pijn het doet. Mensen met een getinte huid kunnen deze behandeling dus eigenlijk niet doen, omdat het dan teveel pijn doet.

Veelgestelde Vragen Over Ipl Ontharen - Laserontharing Merksem

Als ik zou moeten omschrijven hoe het voelt, dan zou ik zeggen hele kleine naaldenprikjes die erg warm aanvoelen. Het is gelukkig wel zo voorbij, je bent echt zo klaar met haar laseren. Nee, want er is geen verschil. Het groeit nu elke keer weer terug en nu hars ik het gewoon maar.

Dus het had geen zin om er verder mee te gaan. De vrouw die mij behandelde vertelde dat het kwam omdat ik een getinte huid had en jonger ben dan 18. 'Je hormonen veranderen nog' zei ze erbij. Ik wil als ik achttien ben weer mijn haar laseren, ik word er namelijk echt gek van elke keer harsen! In totaal heb ik 5 behandelingen nodig.

Laserontharing: 3 Dingen Die Je Moet Weten Vooraf - Nld Beauty - Laserontharing AntwerpenIpl Ontharingsapparaat - Laser Ontharing - Nld Beauty - Laserontharing Merksem


Alle 5 de behandelingen worden ongeveer verspreid over een jaar. Tussen de behandelingen zit telkens een grotere periode. Tussen de vierde en vijfde (laatste) behandeling zitten 6 maanden. Ik moet zeggen dat na de eerste behandeling al duidelijk verschil te zien was. Nu na mijn vierde is alles al bijna weg.

Veelgestelde Vragen Over Laserontharing - Nld Beauty - Laserontharing Borgerhout

Ik ben nu al dik tevreden en ik denk dat na die vijfde behandeling het resultaat helemaal perfect zal zijn. Heel blij! Ik ben er nog niet volledig vanaf maar het komt steeds minder snel terug. Ik heb alleen nog maar stoppeltjes. Ik ben tot nu toe redelijk tevreden met het resultaat.

Ik vind het wel jammer dat bij mij nog niet alles weg is. Het duurt erg lang, omdat er tussen elke behandeling steeds meer weken komen. Mijn moeder is al klaar, dus ik denk dat als je ouder bent, dat je haar sneller weggaat. In de zomervakantie wordt je niet behandeld i.

Permanente Laserontharing – Hoe Werkt Dat? - Nld Beauty - Laserontharing WijnegemMijn Laserontharing Is Gestopt In De Corona-crisis; Wat Nu!? - Laserontharing Schoten


de zon, dan merk ik wel dat mijn haar sneller teruggroeit. Je merkt dat je haar dunner wordt en dat het mindersnel teruggroeit. Op den duur kun je ook haren uittrekken, omdat wat haren uit gaan vallen. En wat betreft mijn voorhoofd, ik merkte toen wel dat het wat beter ging.

Top 3 Plaatsen Voor Laserontharen In Antwerpen - Nld Beauty - Laserontharing Antwerpen

Voor de bovenlip betaalde ik €60 per sessie; ik heb 12 sessies gehad. Het haar laseren van je bikinilijn kostte mij destijds €125 per behandeling. De prijs hangt wel af van het deel wat je wil laseren. Zo zijn bijvoorbeeld je benen laseren nog duurder omdat dat een veel groter oppervlak is.

Voor het stukje buik onder mijn navel weet ik het niet precies. De prijzen verschillen wel heel erg waar je het laat doen. * Dit waren de prijzen destijds toen het interview werd afgenomen, prijzen zijn mogelijk veranderd. Dat het zo’n pijn deed was een grote nadeel, en dat het uiteindelijk niets had opgeleverd vond ik het ergst.

Navigation

Home